Sådan holder i familien sund

I en småtravl hverdag kan det være svært at huske at tage de sunde valg. Mange børn sidder også mange timer om dagen med deres Ipad, computer eller mobiltelefon. Måske du og fin familie kender til det? Dette kan også betyde, at I måske ikke får bevæget jer nok i løbet af dagen eller og spiser usundt. I stedet for at lægge alle vaner om, kommer der her nogle tips til, hvordan I kan lave små justeringer mod at blive lidt sundere i jeres familie.

Orkla Care Husk

Det kan være i vil supplere jeres sunde madvaner med kosttilskud. Orkla care husk kan dog ikke erstatte et godt og sundt måltid, men kan nogle gange være en god idé at supplere med for blandt andet at få den mængde vitaminer, som I har brug for. I kan se mere om produktet orkla care husk i linket.

Kig på jeres fødeindtag

Som nævnt kan kosttilskud ikke stå alene, og det kan derfor være en idé at tage et kig på jeres daglige fødeindtag. Består den nemme kost af hvidt brød, pålægschokolade og pizza, er der nok sandsynlighed for, at I ikke får de næringsstoffer, som I har brug for dagligt. Det kan være, I derfor vil begynde at fokusere på, at spise en sundere kost. I kan for eksempel en dag inkludere fisk, en anden dag en masse grøntsager og en tredje dag, hvor der skal være fuldkornsprodukter indblandet. Med små skift, kan det måske blive nemmere at tilvænne familien til en sundere kost, uden de rigtig tænker over det.

Indfør en ugentlig aktivitet

Det kan også være en god idé at indføre en ugentlig dag, hvor I tager jer tiden til at lave nogle sundere aktiviteter. Det kan være, I vil gå en tur, tage på legeplads, spille fodbold eller tage en tur i klatrepark.