Guide: disse produkter kan hjælpe på motorisk uro

Har du, dit barn eller bare nogen, du kender, svært ved at sidde stille? Har du lidt for meget krudt i røven til at kunne koncentrere dig til møderne? Eller vil dit barn egentlig gerne følge med i skolen, men har for meget uro i kroppen til at kunne passe sin undervisning? Lige meget hvem i familien, der er forstyrret af motorisk uro, er det vigtigt at vide, det er helt normalt. I mange situationer kan det være en stor fordel at have masser af energi, og kreative mennesker fungerer tit lidt anderledes end normen. Dog, kan uroen blive et problem, da mange arbejdspladser og institutioner er indrettet til folk, der godt kan lide og sidde stille.

Find det bedste hjælpemiddel til din unikke situation

Så selvom du ikke er forkert, kan du sagtens drage fordel af at undersøge, hvilke hjælpemidler, som findes til motorisk uro i kroppen. Det er vigtigt at slå fast, at ingen metoder passer til alle, og at det nok kræver en smule tid og ‘research’ at finde ud af, hvad som hjælper dig eller dit barn bedst. Her kan man læse guides på nettet, snakke med andre med lignende problemer eller opsøge lægehjælp og høre, hvilke muligheder man har.

Sansestimulerende produkter stimulerer hjernen

Der er et stort udvalg af sansestimulerende produkter på nettet, som kan hjælpe dig med at få energi ud af kroppen. Sanseindtryk hjælper angiveligt med at sende signaler til hjernen, så vores nervesystem beroliges. For nogen vil dette hjælpe med at dæmpe deres energiniveau, og deres koncentration vil holde længere. Energiforstyrrelser kan nemlig skyldes en vis ‘disconnect’ mellem hjerne og krop, og dét kan sansestimulerende indtryk hjælpe os til at få tilbage. Sådan kan du hjælpe din eller dit barns unikke hjerne til at opnå bedre koncentrationsevner. Så I også kan være med, når det gælder.