Tag på familieferie i storslåede Thailand

Thailand byder på utallige muligheder til familien, og det er helt sikkert et land, som du ikke vil fortryde, at I har besøgt. Der er perfekte kilometerlange strande, familievenlige hoteller, gæstfri befolkning og meget mere, som er perfekt til hele familien.

Hvor skal I rejse hen

få varmen i skønne Thailand ved at besøge et af de mange børnevenlige rejsemål. En af de mest populære rejsemål i Thailand er Phuket. Her kan du forvente meget byliv, mange lokale restauranter, spændende udflugter, mange hoteller og lange strande. Du skal dog være opmærksom på, at Phuket er en del turistet, så ønsker du en ferie uden for meget larm og med strande uden for mange mennesker, så er Phuket måske ikke noget for dig. Søger du derimod en ferie i rolige omgivelser, er øen Koh Lanta værd at overveje. Her findes de smukkeste strande med svajende palmer og muligheden for at bo få skridt fra stranden. I byen Khao Lak er der også mere fred og ro samt en masse familiehoteller til dem med børn. Khao Lak byder på mange populære lokale restauranter, hvor man har muligheden for at nyde aftensmaden til en flot solnedgang. Vælger du at tage familien med til det centrale Thailand Hua Hin, vil du blive mødt af lokal charme, nattemarkeder, kilometerlange strande, shopping, strandbare og meget mere. Her keder børnene sig helt sikkert ikke, da mulighederne i Hua Hin er uendelige!

Børnevenlige oplevelser

Uanset hvilken by eller ø dit rejsemål er landet på, findes der utallige af børnevenlige aktiviteter og oplevelser for hele familien. Thailand er især kendt for sit krystalklart hav, fine koralrev og farverige fisk, så tag familien under armen og hop på en snorkletur. Her vil I helt sikkert ikke blive skuffet, og ofte bliver der serveret frisk frugt og andre lækkerier på turen. Eller tag ud og besøg et af landets mange frie elefanthjem, hvor der tages vare på misbrugte elefanter. Her kan børnene fodre elefanterne og bade med de store dyr, hvilket er en oplevelse for livet! Sidst men ikke mindst er Thailand kendt for sine storslåede jungler og nationalparker, hvor man kommer helt tæt på forskellige dyrearter, og hvor aberne hopper om ørene på jer. Thailand byder også på mange seværdigheder, som er værd at besøge. For eksempel er landet fyldt med smukke buddhistiske templer i guld, og I kan med stor sandsynlighed finde et tempel tæt ved jeres hotel!