Sommerens hyggelige bilferier

Er I også klar til at køre på eventyr i bilen hele familien? Der skal købes en tagboks til alle de mange sager, som skal med på ferie, når man er en stor flok. Der skal helt sikkert også indkøbes snacks og malebøger med trolde, minions og prinsesser, så i kan beskæftige de små, som sidder i autostole på bagsæderne. I skal også huske både pas, penge og selvfølgelig en hel masse badetøj og oppustelige badedyr, men vent nu med at puste sidstnævnte op, indtil I er ankommet – så eksploderer bagagerummet ikke mens i kører.

Underholdning på bagsædet

Uanset hvor i planlægger at holde jeres ferie, så er det en god investering at have udstyret i orden. Hvis i skal køre langt, så er gode autostole, underholdning til bagsædet, samt mad og drikke essentielt. De mange timer i bilen med landskabet flyvende forbi kan synes lange, med mindre du er velforberedt. Mange børn elsker at læne dem tilbage, lukke øjnene og lytte til en lydbog. Imens børnene slænger sig på bagsædet i autostolene, og lydbogen kører derudaf i radioen, kan du måske læne dig tilbage i passagersædet og slappe af, nyde solskinnet på din kind og rent faktisk føle, at du har ferie.

Kør ud på eventyr

Inden i kører kan det være en god idé at tjekke op på reglerne for børnenes autostole i de forskellige lande, som i skal køre igennem. Nogle lande har særlige krav til, hvordan børnene er spændt fast afhængigt af deres alder og højde. På samme måde er det også en god ide, at du har styr på deres pas, det blå sygesikringsbevis og helt sikkert solcreme. For lige meget, hvor i kører hen, så skal det jo nok blive en god ferie. Langt væk fra opvaskemaskiner, som skal tømmes, gulve, som skal støvsuges, og arbejdsmails, som skal tjekkes.