Gør dit badeværelse flot og indbydende

Badeværelset forbindes ofte med et sted, hvor man går ud, og gør det der nu skal gøres. Altså ikke et sted vi umiddelbart behøver at bruge længere tid end højst nødvendigt. Dette behøver dog ikke være tilfældet. Mange nyder også roen der er på et badeværelse, hvor ingen kommer og forstyrrer. Et langt varmt bad kan virke utrolig beroligende og helende, og ellers er det bare et rum, som vi alle bruger mange timer af vores liv på, hvoraf det bør være et rart sted at være.

Start dagen med det rette lys

Hver morgen er der i de fleste hjem stor trafik ind og ud af badeværelset. Hår skal friseres, tænder skal børstes og måske er der make-up der skal lægges. Alt dette kræver den rette belysning, så slutresultatet bliver bedst muligt. Overvej derfor hvilke badeværelseslamper, som hænger på dit badeværelse. Det er en klar fordel, hvis lyset er en smule mat, og lyser hele rummet op uden skygger. En måde at opnå dette er f.eks. med et spejl, hvor der er indbygget lampe bagved. Det er ikke altid at der er overflod af plads på et badeværelse, så hav også gerne praktikken in mente, når der skal købes belysning.

Undgå for mange mønstre og farver

Udover at skaffe den rette belysning, kan et badeværelse også stige i synsværdi, hvis de rette tekstiler bliver valgt hertil. Kig på dine håndklæder; er de efterhånden så forvaskede, at de er mere grå end blå, som egentlig var originalfarven, da du købte dem for 15 år siden? Det giver hurtigt et andet indtryk i rummet. Match også gerne dine håndklæder med dit badeforhæng eller bademåtte. På den måde skabes et pænt helhedsindtryk, i stedet for et rodet et af slagsen, når håndklæder, måtte og forhæng er i 3 forskellige farver og mønstre.

Der er altid plads til lidt nips

Det blev nævnt, at pladsen af og til kan være knap, hvoraf nipsgenstande ikke er øverst på de flestes prioriteringsliste, når vi snakker badeværelser. Det kan dog gøre en stor forskel, hvis der kommer lidt liv ind i rummet i form af nogle små planter eller duftlys, som også giver en god aroma på badeværelset, og kan eventuelt stilles i vindueskarmen eller andetsteds, alt afhængigt af, hvor stort et badeværelse du har. Begræns dig derfor ikke ude på badeværelset, men gør det i stedet flot og indbydende for dig og dine gæster.