Udlev din kærlighed for fodbolden som fodboldtræner

Da du spillede bold med klassekammeraterne i skolegården tilbage i 2. klasse, var målet måske at blive den næste Lionel Messi. Det kan godt være, at du i dine teen- og tidlige voksenår har erkendt, at Lionel Messi og dig nok ikke spiller på helt samme niveau. Men måske du kan være med til at træne de næste store, danske fodboldspillere?

Hvis du har lyst til at bruge dine fodboldevner, kan du blive fodboldtræner. Læs med her for, hvordan det kan blive en realitet!

Et liv som fodboldtræner

Du har måske netop afsluttet gymnasiet og er usikker på, hvad livet nu skal bringe dig. Måske føler du dig fanget i sabbatåret, og du er måske i tvivl om, hvad du skal studere, og om det overhovedet er universitetsvejen, du ønsker at gå.

Har du overvejet at tage på en fodboldtræner højskole? Du får både højskolestemningen helt ind under huden, og samtidig udvikler du dit fodboldøje, din kondition – og så står du tilbage som uddannet fodboldtræner. På en fodboldtræner højskole som ISI Idrætshøjskole kan du få lov til at træne med en profil fra Superligaen. En studietur til London lyder heller ikke helt dårligt.

Et sabbatår med mening

Det er ikke kun fedt at tage på fodboldtræner højskole, det er også effektivt og vil have indflydelse på dit liv fremover. Når du står tilbage med en masse venskaber efter endt ophold, tager du både oplevelser og en uddannelse med dig hjem.

Du vil komme til at kunne træne både børn, unge og/eller seniorer, og så er det perfekt for dig, der godt kunne tænke dig at arbejde med anden form for pædagogik eller undervisning i fremtiden. Så pak fodboldstøvlerne ned og meld dig til fodboldtræner højskolen, så du både kan få et meningsfuldt og spændende halvt år efter gymnasiet.