Giv dit barn den rette føde

Måske har dit barn drukket af din mælk siden han eller hun kom til verden. Måske er dit barn nu så gammelt, at det nærmer sig en milepæl – nemlig udfasningen af bryst mælk. Det begynder derfor at være tid til at komme på udkig efter anden børnemad end mælken fra dit bryst.

At amme sit barn kan være med til at skabe den helt særlige connection mellem mor og baby. Men frygt ej, den forbindelse kan I stadig have selvom, det ikke er dig, der skal producere maden længere. På den her nye måde kan faren endda også få en bid af den her connection, som kun har været mellem dig og babyen de første par måneder.

Erstat modermælken

Når dit barn skal lægge brystmælken på hylden, skal du på udkig efter noget mad, som barnet på den ene side kan fordøje, men som på den anden side også er nærende for dit barn. Her kommer modermælkserstatning ind i billedet. På markedet findes der et hav af netop modermælkserstatning.

Det er ofte ekstremt nærende produkter med de nødvendige former for vitaminer. Det vil dit barn vokse sig stort og stærkt af – ligesom det indtil videre har gjort af din brystmælk.

Du kan for eksempel købe modermælkserstatning fra mærket Nestlé. De har nemlig en serie, der hedder NAN, som er en veludviklet modermælkserstatning. Mærket har en høj grad af troværdighed, og dets erfaringen på markedet er desuden rigtig stor – Shop Nestlé Nan hos Babykasse. Der er fri fragt ved køb over 500 kroner, og du kan betale med mobilepay. Nemmere bliver det ikke.

Stil den lille sult

Selvom dit barn skifter madvaner, har det stadig lyst til at spise ofte, og sulten kan som sædvanlig melde sig helt ud af det blå. Får dit barn ikke mad med det samme, kan der godt opstå drama… Derfor er det vigtigt at finde produkter, der kan stille den lille sult.

Her kan frugtpure være en rigtig god løsning. Du kan nemt have det med i tasken eller i barnevognen. Det er supersundt og nærende, og de fleste børn elsker det. Du skal bare være opmærksom på, at dit barn først selv må spise direkte fra flasken, når han eller hun er over 12 måneder. Indtil da skal du huske at have en ske med, som du kan bruge til at fodre dit barn med. Nestlé frugtpure forhandles også hos Babykassen.